NACER, ESCRIBIR TU HISTORIA Y MORIR...



lunes, 28 de febrero de 2011

Orxata Sound System, tot un món per descobrir

No podia conterir-me.
Havia de presentar les noves cançons d'Orxata Sound System, un grup que no molts valencians conèixen però que sens dubte és una música totalment inèdita que val la pena sentir i sobre tot ballar. Van começar ja fa uns anys i l'any passat va ser quan el grup va alcançar el seu punt més alt, així i tot encara no sabem on arribarà aquest conjunt, ja que a cada concert conquisten a milers de joves amb el seu ritme, el seu "show"i la seua filosofia, molt innovadora.

Però com dirien ells, anem a la mandanga; amb els nous temes plens de vida, locura, frenesí i tradició valenciana es completa el disc 2.0, totes les cançons es poden baixar hui per 0€ desde la seua web, i us preguntareu per què. Simplement gràcies a la seua filosofia de "La cultura lliure", independent de qualsevol influència o cànon cultural establit.

Gràcies, Orxata, per potenciar la nostra cultura i per fer-ho d'una manera tan original.
S'ha creat una obra que donarà molt que parlar als joves que s'estimen la música del panorama independent.
Res més, us convide a que aneu a la web i sentiu les cançons d'aquest nou treball del grup valencià.

http://orxatasoundsystem.net/media

Per cert, el pròxim dijous dia 10 es farà el concert de presentació dels nous "temazos" a la discoteca Spook (Pinedo) on tocaràn també altres grups com Los Chikos del Maíz. La Maxifesta d'Orxata ens espera, orxateros!

Aquesta entrada va  dedicada als meus amics de sempre, i sobre tot a J. Ells saben que hem disfrutat ja molt amb Orxata i ho continuarem fent al futur.

2 comentarios:

imperfecta dijo...

Tenía que comentar a mi descubridor de Orxata!! Ya llevo el disco en el ipod para que veas, jaja. La semana q viene a darlo todo!!

Anónimo dijo...

podriais poner mas informacion sobre este ya que me interesa mucho para poder aprobva y irme de vacaciones o sino lo haceis os denunciare